zetor6911 vikoja ja ongelmia

Kysymyksiä, kommentteja ja remonttivinkkejä kaikkiin Zetoreihin ja Ursuksiin

zetor6911 vikoja ja ongelmia

ViestiKirjoittaja zetor6911 » 01 Maalis 2013, 20:01

olivanha vaari vähä mettätöis vetänypuita tielle=D soitteli että olis vähä vikoja
-onko tietoa mikä olis vialla kun kone kunnolla lämpiää tulee huohotin putkesta moottori öljyä ei kyllä varsinaisesti huohota vaan tiputtaa aikalailla kun kaasupohjassa, syö siis aika paljon öljyä öljun painenäyttää noin kahta lämpösenä?
- lähtee aika huonosti käyntiin, siis ei meinaa jaksaa kylmänä pyöriä vaikka akussa olis virtaa . antaa lisävirtaa stratille, niin pyörii paljon parmin -johdoissa jotain?
- ja manuaalinen siirto pumppu ei pumppaa kylmänä yhtään . uusi oli samanlainen bosh mallinen. tuntuujotta eisaa heti ainetta ku starttaa.
-ja nyt ei starttaanapista ollenkaan .. oli ilmeisesti kytkimen polkimen väliin jokupuu sen jälkeen ei enää starttaa napista. eikös sielä oojoku kytkin juttu ettei anna startata. Olisko mennyjotain rikki-ja sitte oli tartannu stratin päästä jakarilla niin nyt vielä kaiken kukkuraksi ruvennu lyömään startti tyhjää eli siis ei ratas tunnu pyörivän
näin täälä .pikku ongelmia!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :D
zetor6911
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01 Maalis 2013, 19:37

Re: zetor6911 vikoja ja ongelmia

ViestiKirjoittaja V-M » 03 Maalis 2013, 08:17

Ohivuotoa moottorissa tuntuu olevan,jos haluaa sen kuntoon pitäisi putket ja männät tiivisteineen vaihtaa,voi vuotaa liitoksista polttoainepuoli jos ei lähde käsipumpulla nousemaan,irroita putki tankin päästä ja laita sievästi paineilmaa putkeen niin näät missä vuotaa,startti kannattaa uusia kokonaan ja vetää uuden herätevirtajohdon,lisäksi puhdista maajohto ja uusi akunkengät niin tilanne paranee pyörityksen suhteen
Avatar
V-M
Valvoja
 
Viestit: 385
Liittynyt: 06 Huhti 2011, 19:11


Paluu Zetor ja Ursus traktorit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa