hydraulipumppu rikki ??

Kysymyksiä, kommentteja ja remonttivinkkejä kaikkiin Zetoreihin ja Ursuksiin

hydraulipumppu rikki ??

ViestiKirjoittaja maxell » 07 Kesä 2016, 13:14

7745 etukuormaajalla pintamaita poistaessa muutamaan kauhalliseen piti tarjota kunnolla kaasua että jaksoi nostaa, sitten hyytyi kokonaan.
pumpun käytin irti kaikki näytti olevan paikallaan ja näennäisesti kunnossa. verkkosuodin ehjä ja magneetti puhdas.
öljy tulee putkistosta läpi mutta paineet poissa. ensinnä tuli mieleen että pumppuko hajosi vai varoventtiili.
onko tuo varoventtiili jotenkin purettavissa jos siellä on jotain roskaa välissä ?
öljyä on riittävästi.
Avatar
maxell
Zetor-mies
 
Viestit: 61
Liittynyt: 04 Huhti 2011, 16:28
Paikkakunta: Joutseno

Re: hydraulipumppu rikki ??

ViestiKirjoittaja maxell » 07 Kesä 2016, 15:31

mitattu paineet perästä. oli normaalit 160bar. paineet siis katoaa pumpun ja etukuormaajaventtiilin välille.
tutkimukset jatkuu..
Avatar
maxell
Zetor-mies
 
Viestit: 61
Liittynyt: 04 Huhti 2011, 16:28
Paikkakunta: Joutseno

Re: hydraulipumppu rikki ??

ViestiKirjoittaja maxell » 07 Kesä 2016, 17:30

löytyi vika. kaivuri kun on ollut tupeissa kiinni niin etukormaajalle lähtevä letku jäänyt väliin.
letkun ulkopinnalla vain pieni ruhje,siksi oli vaikeasti havaittavissa.
letkun vaihdolla korjaantui.
Avatar
maxell
Zetor-mies
 
Viestit: 61
Liittynyt: 04 Huhti 2011, 16:28
Paikkakunta: Joutseno


Paluu Zetor ja Ursus traktorit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa