zetor 6711 tasauspyörästön lukko säätö/toiminta

Kysymyksiä, kommentteja ja remonttivinkkejä kaikkiin Zetoreihin ja Ursuksiin

zetor 6711 tasauspyörästön lukko säätö/toiminta

ViestiKirjoittaja m_kane » 23 Marras 2011, 17:14

Nyt on tuo yllämainittu kampe tulilla. Muuten toimii hyvin, mutta tasauspyörästön lukkoa en saa pelaamaan.
Alun perin, kun painoi polkimen alas (kytkin pohjassa), niin sitten alkoi vedossa potkia poljinta vastaan, eli lukko ei tuntunut pysyvän päällä. Eikä vetäny 2 renkaalla.

Säädin sitten sitä perään menevää säätövipua polkimen alapuolelta tiukemmalle. Polkimen puolelta säätö oli jo pyöritetty tappiin, mutta kun irrotin vivun polkimesta, niin sain sitä pyöritettyä tiukemmalle, eli se säätyi se perän sisällä oleva kierre tiukemmalle.

Nyt ei kuitenkaan tapahdu mitään, kun polkimen painaa pohjaan. Ei edes potki vastaan. Eikä tunnu toimivan, ainakin kääntyy ratista edelleen mukisematta.

Miten tuo pitäisi säätää? Minkälainen vekotin siellä perän sisällä on? Vai onko rikki koko vehje?
m_kane
 
Viestit: 31
Liittynyt: 14 Syys 2011, 19:35

Re: zetor 6711 tasauspyörästön lukko säätö/toiminta

ViestiKirjoittaja Rokressi » 24 Marras 2011, 08:42

Tuntuuko siinnä peräkynkän sisään menevässä tangossa minkäänlaista vastetta, jos vetelet sitä pelkkää tappia kädellä edestakaisin. Näyttäis tuon kuvan perusteella olevan myös jonkunlainen jousi tuossa sakaralukossa. Olisko poikki ja kiilautunut siihen väliin ja siten estäisi lukon kytkeymisen, tai sitten on vaan joskus polkaistu surutta lukko päälle vauhdissa vaikka toinen pyörä on pyörinyt tyhjää tuhatta ja sataa. Silloin kyllä nuo lukkotapit saa kipeää ja lukosta tulee entinen :cry: . Olisiko muilla zetorimiehillä lisää tietoa tähän ongelmaan?Kuva
Avatar
Rokressi
Site Admin
 
Viestit: 772
Liittynyt: 30 Maalis 2011, 09:46
Paikkakunta: Juuka

Re: zetor 6711 tasauspyörästön lukko säätö/toiminta

ViestiKirjoittaja m_kane » 24 Marras 2011, 20:19

Rokressi kirjoitti:Tuntuuko siinnä peräkynkän sisään menevässä tangossa minkäänlaista vastetta, jos vetelet sitä pelkkää tappia kädellä edestakaisin. Näyttäis tuon kuvan perusteella olevan myös jonkunlainen jousi tuossa sakaralukossa. Olisko poikki ja kiilautunut siihen väliin ja siten estäisi lukon kytkeymisen, tai sitten on vaan joskus polkaistu surutta lukko päälle vauhdissa vaikka toinen pyörä on pyörinyt tyhjää tuhatta ja sataa. Silloin kyllä nuo lukkotapit saa kipeää ja lukosta tulee entinen :cry: . Olisiko muilla zetorimiehillä lisää tietoa tähän ongelmaan?Kuva


Ei tullut koetettua säätövaiheessa. Täytyy kokeilla huomenna miten se käyttäytyy. Pahus, lukko olis auraushommissa tarpeen.
m_kane
 
Viestit: 31
Liittynyt: 14 Syys 2011, 19:35


Paluu Zetor ja Ursus traktorit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron