Switch to full style
Muiden traktorimerkkien ja koneiden keskustelualue
Lähetä vastaus

Agrostroj pelhrimov ZTR-165 niittokone

07 Heinä 2013, 23:04

Kysymys olisi mahtaako kenelläkään olla ohjekirjaa tallessa? Kiinnostaisi etukäteen perehtyä miten rattaiston voitelu on toteutettu. Vaseliinia vai öljyä? Oikea määrä/laatu? Jotenkin kovin niukan oloisesti koneessa on rasvanippojakaan. Jotenkin puusilmäfiilis kun ei edes tärkeimpien akselien kohdilta löydy nippoja laakereiden rasvaukseen. Vai liekö Tsekkoslovakialainen toveri käyttänyt jo kestovoideltuja laakereita?

Oma kones näkyy olevan vuosimallia 1982 ja agrostroj:n nettisivuilla näkyy olevan sama malli vielä kaupan! Mihinkäs sitä hyvää muuttamaan. ;) Hyvin löytyy räjäytyskuvat ja kaikki. Ohjekirjaa vaan ei ollut ladattavissa.

Re: Agrostroj pelhrimov ZTR-165 niittokone

10 Heinä 2014, 09:23

ZTR-165 niittokoneesta lähti yhden terän koko kiinnitys taivaan tuuliin. Onko kellään kokemusta, miten paljon ja mistä päin pitää purkaa, jotta sais uuden kiinnikkeen ja saako yleensä varaosia?

Re: Agrostroj pelhrimov ZTR-165 niittokone

10 Heinä 2014, 18:31

Osien saatavuudesta ei tietoa mutta tuolla kones hajotuskuvin/osanumeroin:
http://www.agrostroj.cz/files//141_ZTR-165w.pdf

Re: Agrostroj pelhrimov ZTR-165 niittokone

10 Heinä 2014, 21:18

Ainakin Koneliike Kurkikangas Soinista/Karstulassa oli pääliike toi noita 80luvulla maahan.Omani ostin 1987 kesällä,oli silloin valtavat varastot heillä noita.Varaosia oli vielä paljon jäljellä kun lopettivat liikkeen jotain 2005paikkeilla.Huutokaupalla möivät kaiken pois,en tiedä minne mahtoivat nuo osat mennä.Teränpitimen voi vaihtaa,kun irrittaa alimmaisen lautasen pois,helpoiten lähtee koneen mukana tulleella ulosvetäjällä.Helppohan siihen on vikka jostain palkin pätkästä tehdä sellanen,jos ei muuten irtoa.Noita teränpitimiä ja monenlaista muuta tarviketta tuli koneen mukana.Oon perjänny niillä näihin asti.sillä teräpalkin sisällä on jonkin sortin lievää vaseliinia,kerran sinne uteliaisuuttani kurkistin 8-)
Lähetä vastaus