Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

Tänne voit kirjoittaa rekisteröitymättä.

Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

ViestiKirjoittaja mikälie » 27 Marras 2017, 16:50

Puolassa näyttää olevan Zetor/Ursus osaa vähän vaikka minkalaista. Tilaaminen tai siihen liityvä toiminta käsittämätöntä -kukaan ei tunnu osaavan englantia. Eipä tuota itsekään osaa, mutta goolelin kääntäjällä on yleensä lähes saanut arvattua asiat. Mutta eipä Puolan myyjillä tunnu olevan moista viritystä. Puolasta löytyy valmiita paketteja ohjauksen muuttamiseksi hddraulituubille esim 4011. Suomessa vanhojen Zetorien osat ovat kalliita. Eipä ole tullut ostettua Suomesta paria pulttia lukuunottamatta mitään. Kaikki varaosat tulee hankittua Virosta, mutta Puolassa on esim 4011 runsaasti osia.
mikälie
 

Re: Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

ViestiKirjoittaja Tootsi » 01 Joulu 2017, 05:41

Eipä oo tullu tilattua kun on tuo kielimuuri. Ymmätääksein Viron kaubamaja tilaa osat Puolasta. Kaubamajalta olen ostanut osat. Tein 5511:n koneremontin. Putkisarja 33 eur./reikä jne.Suomessa 100 eur/reikä. :o
Tootsi
 
Viestit: 46
Liittynyt: 29 Marras 2017, 16:46
Paikkakunta: Varpaisjärvi

Re: Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

ViestiKirjoittaja Proxima Power 95 » 01 Joulu 2017, 09:45

Moikka,
itse olen tilannut paljon tavaraa Puolasta, suurin oli täyshydraulinen perälevy, rahteineen päivineen 1/3 osa Suomen hinnoista.
Proxima Power 95
 
Viestit: 52
Liittynyt: 16 Maalis 2015, 12:56
Paikkakunta: Tuusula

Re: Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

ViestiKirjoittaja mikälie » 01 Joulu 2017, 10:44

Kauppamaja laittaa muutamia rosentteja hintaa lisää, mutta saa yleensä myös sellaista osaa. jota ei varsinaisesti verkkokaupassa ole. Puolassa on kyllä osia kyllä joka vaivaan ja paljon "uusia sovellutuksia". Verkkokaupan, kun saisivat nykyaikaiseen malliin, hinta ja rahti. Tulisi tilattua monta härpäkettä ja osaa.
mikälie
 

Re: Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

ViestiKirjoittaja mikälie » 01 Joulu 2017, 23:53

Lienee veikkiä?? Puolassa tehdään Ursusksen C-4001:lla oikeita maataloustöitä??? Lisättynä nelivetoa ja ohjaushydrauliikkaa.. muuta tarppeellista, mutta tuskin oikeasti oikeita maataloushommia tehdään. Suomessa "maatalouteen" laitetaan omaa rahaa yli 2 miljardia, jotta ruoka ei kallistuisi liikaa. Silti maailman kalleinta ruokaa. Tuskinpa rahat ohjautuu raktorin ratin vääntäjälle - vaikka käytössä olisi pakasta vedetty Jontikka ..
PS.. Jatkanpa omatoimista Puolan tilausten tutkistelua.
Hyvää jatkoa kaikille!
mikälie
 

Re: Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

ViestiKirjoittaja Tootsi » 13 Joulu 2017, 16:56

Kaubamajan tilaukset yli 200 eur.rahtivapaasti rappusille.Mielestäni ei paha.Tilaamme usein kaverin kanssa porukassa että saamme summan nousemaan 200 euroon. ;)
Tootsi
 
Viestit: 46
Liittynyt: 29 Marras 2017, 16:46
Paikkakunta: Varpaisjärvi

Re: Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

ViestiKirjoittaja mikälie » 15 Joulu 2017, 20:15

Kauppamajalla on ostamisen helppous tehty loistavasti, kuten verkkokaupassa kuuluukin ja asiakaspalvelu. Tosin suomeen tuo meidän oma alvi. Kyllä Suomessa hinnoissa on ilmaa tai jotain muuta... Markalla kun ostaa, on pakko kahdella myydä. Puolan kauppiaat, kun hoksaisivat panostaa tuohon verkkokauppaan, varmaan asiakkaita riittäisi. Vanhoja traktoreita ei taida työ- tai harrastehommissa hirveästi olla, joten se selittänee asiaa.
mikälie
 

Re: Onko kukaan tilannu Puolasta Zetkan osia?

ViestiKirjoittaja mikälie » 03 Maalis 2018, 19:20

Pitänee perua vähän puheita Suomen hinnoista. Kuulamutteri/rattiaakseli ulkomailla 48 - 65 euroon, Suomessa vain 215 €, mutta kuitenkin on täällä puutteen perällä saatavana. Saman ikäisiin lansivehkeisiin esim.Ford 4000 noin 100 €. Mutta vanhaan Zetkuun tilatessa pitäisi olla valokuva omasta ja tilattavasta sekä mitat millin osina. Samalla varaosa numerolla voi tulla samanlainen, muttei sama osa. Kuten siivapyörässa: samanumero, mutta alkuperäissä kierre kaulla, joka roiskii öljyt takaisin. "Uudemmassa" mallissa kierrettä ei ole, koska päätypelissä tiiviste, hio tai sorvaa noin milli pois kaulalta tai tilaa uusi päätypelti.
PS. Kuten sanoin olen kuitenkin tyytyväinen, että osia saa jopa suomesta... Kokemukseni mukaan kuulamutteri häsäkkää ei saa eikä kannata purkaa, koska on soviteltu toisiinsa ts. asukokonaisuus.


Anonymous on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 03 Maalis 2018, 19:20
mikälie
 


Paluu Vieraspalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron