Kuvien lisäys viestiin

Alueen säännöt
Foorumin säännöt: Keskustellaan kaikista asioista ja koneista asiallisesti huumoriakaan unohtamatta. Asiattomat viestit ylläpito poistaa kyselemättä.

Zetormiehet-foorumi ei vastaa tällä keskustelufoorumilla annettujen korjaus- tai muiden ohjeiden oikeellisuudesta eikä niiden suoraan tai välillisesti aiheuttamista mahdollisista vahingoista. Ohjeet antaa kukin foorumin käyttäjä yksityishenkilön ominaisuudessa eikä niiden oikeellisuutta ole Zetormiehet-foorumin toimesta mahdollista valvoa tai oikeaksi todeta. Jokaisen tulee käyttää omaa harkintaansa kuinka mahdollisesti saamiaan ohjeita noudattaa. Foorumilla julkaistujen kuvien ja videoiden tekijänoikeuksista vastaavat niiden lähettäjät henkilökohtaisesti.

terveisin

Ylläpito

Kuvien lisäys viestiin

ViestiKirjoittaja Rokressi » 24 Loka 2013, 09:54

Tässäpä yksi vaihtoehto ohjeineen. Kysykää jos joku kohta jää epäselväksi :raaputi:
Kuvapalvelimen linkki http://postimage.org/?lang=finnish

KuvaKuvaKuvaKuva

Päivitystä: Nyt on mahdollista lisätä kuvia suoraan omalta tietokoneelta käyttämällä viestikentän alapuolella olevaa liitetiedoston lisäystä. Huom! tätä vaihtoehtoa käyttäessänne pitäkää kuvakoot kohtuullisina, sillä foorumin käytössä oleva tila on rajallinen.
Avatar
Rokressi
Site Admin
 
Viestit: 774
Liittynyt: 30 Maalis 2011, 09:46
Paikkakunta: Juuka

Re: Kuvien lisäys viestiin

ViestiKirjoittaja Paddington » 20 Joulu 2013, 09:09

Saako viesteihin laittaa suoraan [*img][/img] tagien väliin kuvat näkyville vai onko tuo linkittäminen pelkästään sallittua?
Paddington
 
Viestit: 4
Liittynyt: 20 Joulu 2013, 08:56

Re: Kuvien lisäys viestiin

ViestiKirjoittaja Rokressi » 20 Joulu 2013, 19:32

Paddington kirjoitti:Saako viesteihin laittaa suoraan [*img][/img] tagien väliin kuvat näkyville vai onko tuo linkittäminen pelkästään sallittua?


Saa laittaa, ainoastaan tuo liitetiedoston käyttö kuvien lisäyksessä on rajattu, koska foorumilla on rajallinen levytila.

t. Rokressi
Avatar
Rokressi
Site Admin
 
Viestit: 774
Liittynyt: 30 Maalis 2011, 09:46
Paikkakunta: Juuka


Paluu Ohjeet foorumin käyttöön

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron