Viestien kirjoitus

Alueen säännöt
Foorumin säännöt: Keskustellaan kaikista asioista ja koneista asiallisesti huumoriakaan unohtamatta. Asiattomat viestit ylläpito poistaa kyselemättä.

Zetormiehet-foorumi ei vastaa tällä keskustelufoorumilla annettujen korjaus- tai muiden ohjeiden oikeellisuudesta eikä niiden suoraan tai välillisesti aiheuttamista mahdollisista vahingoista. Ohjeet antaa kukin foorumin käyttäjä yksityishenkilön ominaisuudessa eikä niiden oikeellisuutta ole Zetormiehet-foorumin toimesta mahdollista valvoa tai oikeaksi todeta. Jokaisen tulee käyttää omaa harkintaansa kuinka mahdollisesti saamiaan ohjeita noudattaa. Foorumilla julkaistujen kuvien ja videoiden tekijänoikeuksista vastaavat niiden lähettäjät henkilökohtaisesti.

terveisin

Ylläpito

Viestien kirjoitus

ViestiKirjoittaja Rokressi » 30 Tammi 2014, 18:04

Jos kirjoitatte pidempiä viestejä, niin järjestelmä saattaa kirjata teidät ulos ja kirjoituksenne haihtuu taivaan tuuliin lähetysvaiheessa. Jotta näin ei kävisi, niin kirjoittakaa juttunne jollan muulla tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopioikaa se sitten viestiinne. Tai jos kirjoitatte foorumin viestikenttään, niin kopioikaa kirjoituksenne varmuuden vuoksi ennen kuin painatte lähetysnappia. Olette saattanut kirjautua ulos, mutta viestinne voitte kuitenkin liittää tekstikentään uudelleenkirjautumisenne jälkeen.
Avatar
Rokressi
Site Admin
 
Viestit: 774
Liittynyt: 30 Maalis 2011, 09:46
Paikkakunta: Juuka

Paluu Ohjeet foorumin käyttöön

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa